Tuesday, August 22, 2006

Blött

Nu är det mycket som händer som man kan klaga på ska ni veta! Folk som ska rösta, mobilfria zoner och många andra helt galna saker som är i görningen! Dessutom är vi underbemannade på jobbet med en halvt som halvt knasig (läs imbecill) backup. Härliga tider! Frukten var inte utbytt heller, oh boy fick jag mig en överraskning när jag skulle äta mitt äpple! Dagen började dessutom strålande med ett par blöta kalsonger och strumpor, livet leker!

Nu undrar man säkert varför i hela häcklefjäll jag har blöta kläder på mig. Jo, det ska jag förtälja, när man handtvättar och är dum nog att inte hänga upp tvätten på något varmt så förblir det blött. Det lär man sig den hårda vägen. Jag försökte faktiskt göra det bättre genom att stryka i morse, det enda som hände då var att skiten blev helt åt helvete varm. Strumporna började typ brinna och kalsongerna fick ett ofrivilligt lufthål. Inte riktigt, men det var nära på.

Nu ska vi si vart vi var någonstanns. Ja just det, mobilförbudet! Tokigare idé får man leta efter. Skulle hjälpa el-allergiker från början läste jag, senast jag kollade gick dock inte tunnelbanan på bensin. Tror den går på elektroner som skjutsas fram och tillbaka i något som kallas växelström. Ja, vid närmare eftertanke tror jag bestämt att det kallas el! Genererar verkligen en mobil så pass mycket el att de stör mer än t.ex. lamporna i vagnen eller bussen? Jag är ytterst tveksam till detta, men all hjälp dom kan få är bra hjälp! Det är så jag brukar tänka, därför skickar jag vatten i kuvert till U-länder lite titt som tätt. Utan frimärke.

I Metro har de intervjuat två stycken personer, en vid namn Rickard och en vid namn Katarina.

Summering av Rickard, 40:
Löjlig regel, rökförbud, mycket mobilsnack på snubben och han kommer köra på som vanligt.

Vilken regelrätt rebell! "Förbud? Hell no, jag puffar på och snackar som aldrig förr, om inte mer än förut"! Rules are meant to be broken, men snälla Rickard, du är tydligen 40 år gammal och du är väl inte så handlingsförlamad att du kan röra dig till ett ställe på tåget eller bussen som inte har mobilförbud? Förövrigt helfestlig att hela bussen inte har mobilförbud, som att man inte hör när Arne 76 sitter och joddlar om att han har inkontinens iallafall?

Summering av Katarina, 45:
Jobbigt att höra vad folk ska äta till middag och vad de ska göra. Hon talar inte i mobilen på t-banan.

Vi börjar med att säga... SKIT SNACK! Såklart människan talar i mobil på tunnelbanan. Inte så att man säger "Du, jag sitter på tuben, liiiite busy för tillfället". Antagligen har hon inte ens en mobil, jävla sadist. Och vadå jobbigt att höra vad folk ska göra? Har hon så lite utav ett liv själv att hon blir avundsjuk när Bosse 24 bjuder hem en vän till att käka nudlar med räksmak? Nu får hon ta och ge sig. Visst, det kan faktiskt vara jobbigt att höra folks konversationer, men enbart för att man inte får höra vad den andra säger. Man är nyfiken av naturen, kolla bara på alla skräckfilmer.

Frasse: Ok, Linda, du klär av dig naken och springer ner i källaren för att se om yxmördaren finns där.
Linda: Tihi, ok.
Frasse: Jag undersöker utanför huset och Klas, släpp geväret och ta dig något att äta i köket.
Klas: Men vafan, jag gillar mitt gevär.
Linda: Tihi, jag gillar också ditt "gevär".
Klas: Där ser du!
Frasse: Det finns kyckling.
Klas: Smaskens.

Folk som skriker är förstås också jobbiga, men då skulle man behöva förbjuda konversationer på offentlig plats helt. Något för Unika partiets valprogram kanske. Summan av kardemuman blir nog alltså att hela idén kan kastas i soptunnan tillsammans med mina blöta kläder. Sabla kläder.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home