Thursday, November 09, 2006

Jag är bara lat



Allas vår favorit, fröken Linda Rosing är på språng igen! Detta är en sak jag tänkte nämna för väldigt länge sedan (då jag läste artikeln). Hon är ju för söt den där bröstmanipulerade kvinnan med en sammanlagd IQ på roten ur sextiofyra. Det vill säga att allt hon förstår är att hon måste andas för att leva, vilket jag tycker summerar det hela ganska bra. Nä, nu var jag elak. Hon har ju trots allt böjbara tummar tillskillnad från våra goda vänner aporna. Så hon kan säkert använda en hammare också.

Det som står i artikeln i kort är att hon fördömer Bingo (ja, han av de många som får oförtjänt mycket sex) för att han påstår att hon knarkar. Dessutom säger hon att han tycker illa om henne för att hon försöker frambringa baksidan av att vara en modell. Det är nu man tänker:

"Ok... Så han hatar henne för att hon försöker... Ok... Men... ATT KNARKA ÄR POSITIVT ELLER?!"

Det är här man tappar all kontroll över sig själv och vill uppfinna en potatisbössa, en sån där som skjuter potatis. Sen vill man peppra potatisar överallt samtidigt som man sparkar vilt omkring sig och skriker svordomar på full volym. Någon sorts avreaktion behövs efter att ha läst något så urbota korkat och motsägelsefullt.

Dessutom, efter lite detektivarbete, så ser man ju helt klart att hon knarkade för lika mycket pengar som en låginkomsttagare får i bruttolön. Här sitter folk och klagar på att jeppe nummer ett har haft olaglig städhjälp och att jeppe nummer två tjänar för mycket pengar. Ska ni klaga på något, klaga på att hon gjorde av med en obskyr summa pengar (på knark) under ett dygn! Hennes fyllekebaber lär kosta mer än vad jag tjänar på en månad.

Hon gjorde inte ens något för att få pengarna, hon bara var. En politiker (de som är mest på tapeten när det gäller jantelagen) kommer inte ens undan med att käka en hallonbåt när han letar gott plockgodis. Men Linda, ja hon ska knarka för åtta jävla lökar på tjugofyra timmar och vara älskad kontra hatad av hela Sverige.

Appropå intelligens;
Födelse av en INTELLIGENT varelse

Smartare än Linda? Vem vet, vem vet.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Det roliga med Linda är ju att hon två veckor efter ett pressmeddelande om att hon var stolt över att så många som 253 personer röstat på hennes parti, att det egentliga målet var EU-valet om två år, men det var skönt att känna ett måhända litet men ändock existerande väljarstöd, och att det var nu det egenliga arbetet började, skickade ut ett nytt pressmeddelande som innebar att hon slutade mmed politiken.

10/11/06 00:54  
Blogger Gustav said...

Har hon slutat? Det var det värsta. Jag hatar att uppdatera från jobbet, texten blir helt fel.

Tack för hjälpen förresten, uppskattas.

10/11/06 04:38  

Post a Comment

<< Home