Thursday, November 30, 2006

Bilden vill inte laddas upp!



Först är det miljöförstöring 2006 som är på gång, efter det blir det ett sjudundandes ryck mot mobbing och innan det så var det säkerligen snack om fågelinfluensan och hur den skulle döda allting i hela världen i ett enda svep. Möjligtvis att den skulle skona en elefant eller två. Detta på grund av att influensan säkerligen inte biter på dessa titaniska bjässar från förr. Härliga bjässar de där elefanterna. Om än slappa, jag menar de står ju bara där och ser gosiga ut, kanske tar en tugga mat och sover middag i en tjugotre timmar i sträck.

Grejen är den att nuförtiden så överdrivs allting till så ohyggligt stora proportioner att det börjar bli löjligt. Den senaste trenden är tydligen att allting är radioaktivt. Det man nu får lära sig den hårda vägen är att radioaktivitet inte fungerar som den gör i serietidningarna. Tydligen kan man inte bli biten av en radioaktiv spindel eller explodera i ett laboratorium och bli smidig respektive grön. Nej, man coolar vippen ifall ni inte visste det. Detta hände en stackars rysk agent nu i början av veckan.

Varför är detta överdrivet? Jo, sen denna nyhet spreds som en löpeld så har allting hunnit bli radioaktivt. Bara i veckan har Metro varit det, tillsammans med två stycken plan på Arlanda. Så, om man ska ta allting man läser seriöst så är ens dag enligt följande:

Stiger upp på morgonen och dricker kaffe med radioaktivt grädde. Därefter går man hemifrån och börjar sjunga på ”I’m singing in the rain”, för det regnar trots allt. Detta resulterar i grava brännskador då regnet är surt på grund av miljöförstöringen. På vägen till jobbet så halkar du på en blöt fläck, det saknas en ”Caution: Wet Floor” skylt, så du stämmer tillverkaren av fläcken och blir stormrik. Väl på jobbet så blir du attackerad av en galen ko som tuggar fradga, den är beväpnad med en kyckling smittad med någon sorts livsfarlig influensa. På grund av detta hamnar du på sjukhuset, vilket givetvis är smittat av både MRSA och vinterkräksjukan. Du sätter på tv:n och ser folk sola nere i skåne, det är november och folk blir härligt gyllenbruna på stranden. Du vaknar och inser att du somnat i tidningen ”Aftonbladet” och drömt om löpet. Allt som saknades var att Carola kunde sjunga julsånger, trots att hon var hes.

Nä, nu ska jag hjälpa en vän att bära en radioaktiv TV.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

My 'ead 'urts.

30/11/06 12:53  
Anonymous Anonymous said...

you're a madman Gustav.. eller är det världen som är crazy?

30/11/06 13:38  
Anonymous Anonymous said...

Om man är beväpnad med en höna, kan man då hålla den som ett gevär och klämma till den när man vill avfyra influensa?

2/12/06 17:12  
Blogger Jocke said...

väl använd simpsonsparalell.

3/12/06 14:59  

Post a Comment

<< Home